Vachtnummering: ontvang gegarandeerd de vacht die u kocht !

Alle beoordelingen

Roma

Datum: 29 december 2018
  • Winkel beoordeling
  • Twee witte heerlijk warme sloffen gekocht. Ideaal voor koukleumen zoals ik! Ik zou ze wel een maatje kleiner bestellen, want ze vallen best ruim. Jaren (4?) geleden ook een schapenvachtje gekocht, waar ik regelmatig over heen loop of op lig voor de kachel...verbazingwekkend hoe dik en zacht het schapenvachtje nog steeds is.

  • Hoi Roma, fijn en goed om te lezen dat ons schapenvachtje je na jaren nog steeds bevalt !

Cor

Datum: 7 december 2018
  • Winkel beoordeling
  • Mooie vacht zoals op de foto.

Annemiek Frieswijk

Datum: 5 december 2018
  • Winkel beoordeling
  • Snel binnen. Heerlijke vacht. Precies zoals op de foto. Dik tevreden. Sloffen zitten heerlijk warm.

Joke

Datum: 11 november 2018
  • Winkel beoordeling
  • Medicinale schapenvacht besteld en snel geleverd. Voldoet aan verwachting. Prima info. Vriendelijk telefonisch contact.

Theo

Datum: 6 november 2018
  • Winkel beoordeling
  • Snel en correct geleverd. Precies als op de foto. Fijne vacht.

Els

Datum: 15 oktober 2018
  • Winkel beoordeling
  • Mooie grote vacht zoals op foto. Qua verzending heb ik wel een puntje. Had graag willen weten wanneer de vacht geleverd zou worden dmv een track en tracecode. Dan kun je er rekening mee houden en thuis zijn als de bestelling komt.

Halina

Datum: 20 september 2018
  • Winkel beoordeling
  • Snel binnen heerlijk warm schapenvacht.

Reini

Datum: 20 maart 2018
  • Winkel beoordeling
  • Snel binnen gekregen , heerlijke warme sloffen ,geen koude voeten meer ,,super,ben er heel blij mee

Ron Jacobs

Datum: 10 maart 2018
  • Winkel beoordeling
  • Twee mooie vachten besteld en gekregen,zoals gezien op de foto op de site. Snelle levering!

Hans

Datum: 25 februari 2018
  • Winkel beoordeling
  • Snelle, nette levering van mooie schapenvacht.
    Blij mee.

1-10 van 228